About

Ce inseamna să fii perfect?
Cred că asta e problema, suntem siliţi să ne gândim la „adevărat” alias „perfect”. Nu că nimeni nu e perfect, dar chiar aş vrea să ştiu căti din cei care rostesc cuvantul „perfect” nu sunt doar niste minţi seci care nu stiu ce inseamnă să urci trepte si să storci lacrimi incercănd din ce in ce mai mult să te perfectionezi. Nu zic ca perfectiunea nu e posibilă, ba chiar am toată increderea ca e, avănd in vedere ca aceasta este ceva subiectiv, insă e foarte greu să ajungi la un echilibru si e foarte greu să cunoşti multe lucruri din jur, mai ales dacă nu te-ai născut cu o capacitate specială care-ţi permite să fii un bun observator.

O întrebare foarte dificilă, la care cred că există atâtea răspunsuri cât şi numărul persoanelor de pe pământ.

In lumea mea vei gasi flori si vise si amintiri asemeni unor micute zane, care dorm ascunse intre petalele crinilor.
Am invatat sa privesc florile cu mai multa atentie, caci prin intermediul lor, poti cunoaste oamenii. Toti oamenii au cate o floare preferata, floarea mea preferata este trandafirul. Are ceva aparte aceasta floare, in primul rand traieste mult mai mult decat celelalte flori si ma pot bucura  mult mai mult timp si ma atrage pentru ca, rezista cu stoicism in fata vitregiilor naturii.

Se indoaie sub povara vantului sau a ploii, dar nu se rupe, avand atat de bine infipte radacinile in pamant, caci chiar daca ai vrea s o smulgi, nu poti.
Florile te caracterizeaza, florile capata un pic din personalitatea ta.
Dar sa trec mai departe caci nu vreau sa ma lansez intr-o pledoarie despre flori, cu toate ca as putea, dar simt ca altceva am de spus acum, altceva ma framanta.
Din aceasta cauza am luat hotararea sa scriu si iar sa scriu, pana imi voi limpezii mintea, iar gandurile se vor succeda intr-o ordine fireasca.

Un comentariu

Un gând despre „About

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s