Life in pictures – Prietenul de lângă tine

Ideea a plecat de la Costin

„Lumea asta e făcută să cunoşti mereu persoane, să ieşi din turmă şi să vezi care e naturaleţea ta. Nu e nevoie să cunoşti un om până la epuizare, când există alţii care te fac să trăieşti prin ei fără să renunţi la tine. Cei mai frumoşi oameni sunt aceia lângă care nu-ţi mai dai seama că există timp şi spaţiu, lângă care uiţi că stai pe canapea, că sub tălpile tale e asfalt, că limbile se învârt în ceas. Ei se numesc culori umane…”

Calde salutări !

Iulisa ,   Costin Comba , Teo NegurăCarmen , Cleo , INCERTITUDINI , Lumi ROElena , Pandhora , C.L.M Cristi , Cârlionti de gânduri , Zamfir Pop , Ulise (blog canin) , Stropi de suflet , ZoltyFotoreporter pentru mediu , SolidasterMax Peter , Lumea lui Alexandru Robert ,   Tudor , Napocel , Erys , LunapătratăDaniLiviu , Alice Georgiana 1 , Alice Georgiana 2 Eddy , Oana Clara , Lolita , Zina ,AndreiraduM , Angi , Dana Diaconu ,SoriN

Şi deasemenea salut pe toţi cei ce vor trece pe aici !

34 de gânduri despre „Life in pictures – Prietenul de lângă tine

 1. „Cei mai frumoşi oameni sunt aceia lângă care nu-ţi mai dai seama că există timp şi spaţiu, lângă care uiţi că stai pe canapea, că sub tălpile tale e asfalt, că limbile se învârt în ceas.”
  superb spus.
  Si cand se intampla acest lucru e… aproape Divin!
  Te salut, man (si aici)!
  sa-ti fie viata bucurie!

 2. Să simți aceea inimă bătând lângă a ta, acel suflet vibrând la muzica sufletului tău, este un sentiment de nedescris, o simțire mai presus de cuvinte! Minunat când simți că ai un prieten! Să ai parte mereu de curcubeul dorit! 🙂

  • Ce frumos ai spus şi aş adăuga prietenul este acela lângă care poţi gândi cu voce tare şi care îţi va răspunde fără să întrebi şi în plus de la Grace Pulpit citire : „Un prieten este cineva care vine când toată lumea a plecat.”
   Prieteni buni îţi doresc !

 3. Pingback: Ce nu stiai despre Craciun… « Lunapatrata – Poezie,ganduri,muzica…

 4. Frumoase gânduri! Şi ce minunat este că încă mai sunt astfel de oameni alături de noi. Prin ei viaţa este frumoasă şi încă mai putem avea încredere în oameni, chiar şi atunci când ni se pare că am pierdut-o definitiv.
  Numai bine, dragă Sorin! 🙂

  • Te salut Alex !
   Eu cred că noi traim de fapt prin ceilalti , prietenii nostri cărora le datorăm ceea ce suntem . A fi singur înseamnă a nu înţelege viaţa , a nu şti să trăieşti . Părerea mea !
   Seară placută !

 5. calde ganduri! e linistitor sa stii ca ai prieteni, oameni frumosi care vorba lui Pulpit vin cand toti ceilalti au plecat:). noapte faina iti doresc alaturi de prieteni:)

  • Da , mare dreptate ai , normal , mi separe si mie pentru că o prietenie şi vorbim aici de o prietenie adevărată , nu este condiţionată de nimic .

 6. Nu exista iubire mai mare si mai puternica decat cea pe care o exprima prietenia… un lucru bun devine mai bun si mai frumos atunci cand poti sa`l imparti cu un prieten. Prietenii au ceva ce iti lipseste…de pilda optimismul.
  O saptamana incalzita de lumina colindelor iti doresc si eu!

  • Spuneam într-un comentariu pe un alt blog că prietenii vechi, la urma urmei sunt tot prieteni , dacă îi cauţi când şi când . Te schimbi, dar partea din tine ce rezonează cu ei , nu dispare . O completare a nuanţelor şi sentimentelor care surprinse chiar şi-o clipă pe-un petec de suflet …pot dăinui .
   Asta ca o paralelă .
   Seară senină !

 7. Am un prieten adevarat!
  Tin la el pt ca stie sa ignore slabiciunile si ratacirile mele si ma sustine cu fermitate sa dau ce-i mai bun din mine. Un prieten te accepta asa cum esti, dar spera la ceea ce ai putea sa fii. . Un prieten este cineva care te stie pe dinafara si inca-i mai place ce vede. Fericirea pare a fi fost data pt a fi impartasita. Cand prietenii sunt cei adevarati, ei reprezinta cel mai sigur lucru din lume. Uneori, prietenii sunt tot ce conteaza.Prietenia este dulce cu adevarat!
  Frumos post ,doar ganduri bune pt tine!

 8. Multumesc pentru melodie,chiar merge de minue cu starea mea de dimineata.
  Prietenii? Daca nu iti esti tu prieten,nici altii nu iti vor fi.
  Duminica placuta!

  • Mă bucur că melodia a reuşit să îţi facă dimineaţa frumoasă , cred .
   Foarte adevărat , însă la fel de bine putem spune că în primul rând trebuie să fii un bun prieten altora chiar dacă sentimentul ăsta nu cere reciprocitate .

   Seară senină !

 9. Pingback: Științele exact(e) adunate » Blog Archive » Life in Pictures (14)

 10. Pingback: Poveşti pentru copii şi oameni mari « Teo Negură

 11. Pingback: Life in picture « A different blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s