…Zâmbetul…

Învăţaţi să lăsaţi pe chipul vostru să înflorească un zâmbet, este darul pe care-l oferiţi aproapelui, este darul pe care-l oferiţi întregului Univers! – Octavian Paler

De-a lungul timpului zambetul a luat  multe forme. Rabelais spunea ca omul este animalul care rade. Zambetul, rasul puternic, au actiuni relaxante si reusesc performanta de a scoate un om din starile mai putin benefice pentru o stare de spirit excelenta.
Zambetuleste calitatea omului de a-si arata frumusetea sufleteasca si de a avea curajul de a-si da frau liber emotiilor. El este mesagerul trairilor frumoase, notabile, inaltatoare.

Zi de zi ne lovim de mari provocari,  de capcane si  de experiente  grele  .Să le facem fată tine de retete personale, iar la final tot tine de un zambet, Oamenii nu apreciaza suficient darul pe care l-au primit si se lasa dusi de emotii negative, gandindu-se mereu la probleme, si cu aceste ganduri uita sa zambeasca.
Si seriozitatea are rolul ei, nimic de contestat, insă veselia si arta de a zambi este mult mai valoroasa. Zambetul, este permis oricui, daca stii sa apreciezi darul numit viata atunci te descurci mai usor in labirintul numit fericire.
Pe tine ce te face sa zambesti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s